Ügyfélszolgálat (06-1) 445-45-83

Kiszállítás

 Mit tegyek, ha szeretném kicserélni a rendelt terméket?

A sértetlen, viseletlen terméket, amely nem felel meg Önnek, a kézbesítéstől számított 30 napon belül visszaküldheti az eredeti csomagolásban. Amennyiben a rendelést 2016 december 1.  és 2016 december 23.-a között készítette el  a visszaküldési határidő  2017. január 31.-ig érvényes. A lábbelit tanácsos csak otthoni vagy beltéri környezetben próbálni, hogy a visszaküldésnél ne mutassa viselés jeleit.

A terméket visszaküldheti a kitöltött űrlappal együtt, amelyet az Ön csomagjában megtalál (esetleg ITT letöltheti). Az űrlapon tüntesse fell:
 • 1. A csere okát
 • 2. A termék részleteit, amelyet kézbesítettünk Önnek, de ki szeretné cserélni
 • 3. Az online rezerváció számát, amelyben lefoglalta a csereterméket.

Az űrlapot kérjük a cserélendő termékkel egy csomagban elküldeni a United Fashion Group s.r.o. CST.3. Révai Miklós u.8, Győr, 9002 címre kizárólag Magyar Postán keresztül. (Kérjük, semmiképpen sem utánvéttel vagy futárszolgálattal, sajnos nem tudjuk átvenni, mivel csomagtárolóról van szó).

Termékcsere esetén az ismételt szállításért nem fizet. A terméket ingyenesen szállítjuk ki Önnek.

Hátralék esetén a különbözetet a kézbesítésnél a futárnak szükséges kifizetni. Túlfizetés esetén a különbözetet visszafizetjük Önnek.

Azonos termék cseréjénél egy másik méretre, az eredeti rendelésnél fennálló árfeltételek érvényesek. Vagyis ha a termék ára időközben megváltozik, nem fogjuk kiszámlázni vagy visszafizetni a különbözetet. A cipőket aktuális áron is megrendelheti. Ebben az esetben a visszaküldött termék árát visszafizetjük és elkészíthet egy új rendelést.

Ha kérdése akadna a tervezett vagy már lebonyolított termék cseréjével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal:
 • telefonon a (06-1) 445-45-83 telefonszámon munkanapokon 09:00 és 17:00 óra között
 • vagy e-mailben: info@cipofalva.hu.

 Mit tegyek, ha vissza szeretném küldeni a rendelt terméket?

A sértetlen, viseletlen terméket, amely Önnek nem felel meg, visszaküldheti eredeti csomagolásban a kézbesítéstől számított 30 napon belül. Amennyiben a rendelést 2016 december 1.  és 2016 december 23.-a között készítette el  a visszaküldési határidő  2017. január 31.-ig érvényes. A lábbelit tanácsos csak otthoni vagy beltéri környezetben próbálni, hogy a visszaküldésnél ne mutassa viselés jeleit.


A terméket visszaküldheti (elállhat a szerződéstől) ŰRLAPPAL együtt, amelyet az Ön csomagjában megtalál (esetleg ITT letöltheti). Az űrlapon tüntesse fel:
 • 1. A visszaküldés okát – nem kötelező adat, viszont ezzel az információval segít kínálatunk javításában
 • 2. A termék részleteit, amely iránt nem érdekelt, és vissza szeretné küldeni
 • 3. Hová szeretné átutaltatni/visszaküldetni a termék árát.

Az űrlapot kérjük a nemkívánatos termékkel együtt egy csomagban elküldeni a United Fashion Group s.r.o. CST.3. Révai Miklós u. 8, Győr 9002 címre kizárólag Magyar Postán keresztül. (Kérjük, semmiképpen sem utánvéttel vagy futárszolgálattal, sajnos nem tudjuk átvenni, mivel csomagtárolóról van szó).  A csomag átvételét követően mihamarabb visszafizetjük a termék árát, amint az megérkezik címünkre, legkésőbb 14 napon belül.

Ha kérdése akadna a tervezett vagy már lebonyolított termék visszaküldésével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal:
 • telefonon a (06-1) 445-45-83 telefonszámon munkanapokon 09:00 és 17:00 óra között
 • vagy mailben: info@cipofalva.hu.

 A termék cseréjénél fizetnem kell a szállítási költséget?

Nem, a termék cseréjénél a cseretermék szállítási díja ingyenes.

 Mit kell tudni a fizetésről illetve a pénzvisszafizetésről a termék cseréje vagy visszaküldése esetén?

Termék visszaküldése:
A visszaküldött termék összegét kérelme feldolgozását követően mihamarabb átutaljuk számlájára, legkésőbb a szerződéstől való elállástól számított 14 napon belül. 

Termék cseréje:

A termék cseréjénél az alábbi lehetőségek merülnek fel
 • a cseretermék ára ugyanannyi mint a visszaküldött termék ára – ebben az esetben nem szükséges fizetnie, a csereterméket csupán átveszi a futártól.
 • a cseretermék ára magasabb mint a visszaküldött termék ára – a csomag átvételénél csak a különbözetet szükséges kifizetni a futárnak.
 • cseretermék ára alacsonyabb mint a visszaküldött termék ára – a különbözetet visszafizetjük Önnek.

 Meddig küldhetem vissza a terméket cserére?

A Cipofalva.hu-n rendelt sértetlen és viseletlen terméket az eredeti csomagolásában 30 napon belül visszaküldheti cserére. Amennyiben a rendelést 2016 december 1.  és 2016 december 23.-a között készítette el  a visszaküldési határidő  2017. január 31.-ig érvényes.

 Hova küldjem vissza a terméket, mellyel nem vagyok megelégedve?

Táskát, ruházatot vagy kiegészítőt, amelyet vissza szeretne küldeni, kérjük, küldje a United Fashion Group s.r.o. CST.3. Révai Miklós u.8, Győr, 9002 címre kizárólag Magyar Postán keresztül. (Kérjük, semmiképpen sem utánvéttel vagy futárszolgálattal, sajnos nem tudjuk átvenni, mivel csomagtárolóról van szó). A termék visszaküldésekor, illetve cseréje esetén is kitöltheti űrlapunkat, amely megtalálható a csomagban avagy letöltheti ITT. Csomagja, illetve rendelése gyors és egyértelmű identifikálása érdekében javaslott a kitöltött űrlapot a csomaggal együtt visszaküldeni.