Ügyfélszolgálat (06-1) 445-45-83

RÓLUNK

cipofalva.hu

Üdvözöljük a cipők világában! A www.cipofalva.hu –n a hét minden napján, és a nap 24 órájában vásárolhat. A cipők széles választékát kínáljuk a balerinákon, trendi sportcipőkön, az esős időben remekül funkcionáló gumicsizmákon át, egészen a divatos, hihetetlenül magas körömcipőkig, melyet egész Hollywood visel és amely még a rövid lábakból is extrém hosszúakat varázsol.

Nem kell messzire menni, hogy mindezt megvásárolhassa. Elég otthon bekapcsolni a számítógépet, megnyitni oldalunkat, választani aktuális ajánlatunkból, kitölteni a megrendelést és a kiválasztott cipő, táska vagy pénztárca máris az Öné lehet.

Nem tudja eldönteni a méretet, színt vagy kérdései vannak, melyekre nem talált választ oldalunkon?

Írjon nekünk az online chat-en, ahol munkatársaink szívesen segítenek Önnek minden munkanapon 9:00 – 17:00 óráig, vagy hívjon minket a (06-1) 445-45-83 számon, vagy írjon levelet az info@cipofalva.hu - ra.

Fizethet átutalással, vagy a készpénzben a futárnak a csomag átvételekor.

A www.cipofalva.hu-n a kézbesítésért 11 990,- Ft feletti rendelésnél nem kell fizetnie, alacsonyabb összegű rendelés esetén a szállítási költség 890,- Ft. Az árut visszaküldheti vagy kicserélheti 30 napon belül az ok meghatározása nélkül.

Elegendő, ha a nem megfelelő árut visszaküldi és mi visszatérítjük pénzét az Ön álltal megadott bankszámlaszámra. Csere esetén a cipofalva.hu ismét díjmentesen kézbesíti csomagát.

 

Szeretettel várjuk megrendeléseit!

Üdvözöljük a cipők világában!