INGYENES SZÁLLÍTÁS 11 990 Ft felett

Személyes adatok védelme

Az információkat arról, hogy a United Fashion Group s.r.o. (a továbbiakban "Cipofalva") milyen módon tárolja és dolgozza fel a személyes adatait, lejjebb találja

 

I. AZ ÜGYFELEK CIPOFALVA ÁLTAL FELDOLGOZOTT SZEMÉLYES ADATAINAK KATEGÓRIÁI

CÉLOK ÉS JOGALAP

Az Cipofalva felhasználja az Ön e-mail címét, telefonszámát, vezetéknevét és keresztnevét, címét a fontos információk kézbesítésének céljából is, amelyek az Ön által megrendelt szolgáltatásokkal/termékekkel kapcsolatosak, valamint a támogató kommunikációt a szerződés létrehozását megelőző, ill. követő fázisban, a kézbesitést és a kifizetés elszámolását és különböző statisztikák létrehozását, amelyek kizárólag belső használatra szolgálnak.

A jogalapot az Ön e-mail címének és telefonszámának feldolgozására a fenti célokra az Cipofalva jogos érdeke aziránt, hogy az Ön számára fontos információkat szolgáltasson az Ön által megrendelt szolgáltatásokról/termékekről.

Az Cipofalva az Ön e-mail címét az Ön megrendeléséhez történő hozzásorolásának céljára is felhasználja, amikor az ügyfélszolgálatunk képviselőivel kommunikál. Az ilyen jellgű adat feldolgozás jogalapját a jogérdekünk képezi, hogy minőségi ügyfélszolgálati támogatást nyújthassunk Önnek.

Ha hozzájárulását adja az Cipofalva marketing információk és a hírlevél küldéséhez, az Cipofalva feldolgozza az Ön e-mail címét és telefonszámát marketing információk és a hírlevél küldésének céljából is, hogy informálja a különféle termékekről és szolgáltatásokról, amelyeket Önnek kínálunk. Az Ön e-mail címének e célból történő felhasználásának a jogalapja az Ön hozzájárulása. A hozzájárulását bármikor visszavonhatja a marketinges e-mailjeink alsó részében található megszüntető link segítségével, a közvetlen lejelentkezéssel a www.cipofalva.hu portálon, vagy az Cipofalva ügyfélszolgálatával történő kapcsolatfelvétellel az [email protected] címen.


1. AZ CIPOFALVA TÖRTÉNŐ KOMMUNIKÁCIÓ SORÁN FELHASZNÁLT SZEMÉLYES ADATOK

Amikor Ön az ügyfélszolgálatunk képviselőivel kommunikál e-mailben, telefonon, online vagy személyesen, olyan személyes adatokat rögzítünk, mint az Ön vezetékneve, keresztneve, címe, telefonszáma és e-mail címe. Eseménynapló létrehozására is lehtséges, amelyek hasznosak a portálunk használatával összefüggő problémák diagnosztizálásában és információkat jegyezhetünk fel a támogatottsággal vagy a szolgáltatássokkal kapcsolatos problémákról. Az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásaink tökéletesítése érdekében az erre vonatkozó törvények keretein belül rögzíthetjük és ellenőrizhetjük az ügyfélszolgálat képviselőivel folytatott beszélgetéseket és elemezhetjük visszacsatolásaikat, amelyekett a felhasználók nyújtanak számunkra az önkéntes ügyfélvélemény-kutatások segítségével.


CÉLOK ÉS JOGALAP

Ezen információkat az ügyfél- és terméktámogatás nyújtásának célja érdekében használjuk, valamint az ügyfél- és terméktámogatás minőségének és típusainak követésére, amelyet ügyfeleink számára biztosítunk. Az ilyen ilyen célokra történő információk feldolgozásának jogalapját az Cipofalva jog érdeke képezi, hogy minőségi ügyféltámogatást nyújtson az Ön számára.


2. AZ CIPOFALVA/CIPOFALVA ÁLTAL TÖRTÉNŐ SZERZŐDÉSKÖTÉS SORÁN FELDOLGOZOTT SZEMÉLYES ADATOK

ÁLTALÁNOS SZEMÉLYES ADATOK

Amennyiben Ön szolgáltatást/terméket rendel a www.cipofalva.hu weboldalon keresztül, az Cipofalva rögzíti az Ön vezetéknevét, keresztnevét, születési időpontját, e-mail címét, postacímét és telefonszámát. Az Ön bankkártyájának adatai, amelyeket rögzítünk a következőek: a bankkártya száma (az első hat és utolsó négy számjegy), a kártyatulajdonos vezetékneve és keresztneve, a kártya lejárati dátuma, valamint a kártyatulajdonos aláírása. E személyes adatok címzettje a fizetések közvetítésével foglalkozó társaság is, amely megfelel a bankkártyák adatainak feldolgozásához szükséges biztonsági szabványoknak. A VÚB a.s. társaság, mint a fizetési átjáró kezelője a harmadik fél pozíciójában, információkat dolgoz fel az ügyfelek bankkártyáiról, amikor az Cipofalva ügyfelei bankkártyát használnak a www.cipofalva.hu portálon történő vásárlás befejezéséhez.

Amennyiben bankszámláról történő átutalás a fizetés módja, akkor a számlatulajdonos vezetés és keresztneve, valamint a bankszámlaszám kerül rögzítésre. Ha közvetlen a számlára történő befizetés a fizetés módja, akkor a befizető személy vezeték és keresztnév kerül rögzítésre. Ezen adatok fogadói a bankok, amelyek rendszerein keresztül a kifizetés megtörténik.

Rögzítésre kerül az Ön vezeték és keresztneve, e-mail, számlázási és kézbesitési címe, telefonszáma, valamint bankkártyájának adatait, az Ön megrendeléséjnek feldolgozása érdekében. Ezen adatok felhasználásának a jogalapját a szerződés teljesítése, vagy a szerződéskötés előtti intézkedések elvégzése képezi az Ön kérelme alapján.  Az Ön személyes adatait a csalások felderítése érdekében is felhasználjuk. Az Ön személyes adatainak e célra történő feldolgozásának jogalapját az a legitim, az UGF jogainak érdekvédelme képezi, amely az ügyfeleit egyaránt védi az illetéktelen transzakciókkal történő próbálkozásokkal szemben.


3. A vásárló fiókjának létrehozása során rögzítésre kerülő személyes adatok

CÉLOK ÉS JOGALAP

Amikor létrehozza a vásárló fiókját, arra kérjük, adja meg az e-mail címét. Az Cipofalva rogzíti az Ön e-mail címét, mert azt Ön a jelszóval együtt a fiókjába történő bejelentkezéshez használja. Az Ön e-mail címének e célra történő feldolgozásának jogalapját az Cipofalva jogérdeke képezi az Ön fiókjának biztonsága érdekében.

Az Cipofalva az Ön e-mail címét fontos információk kézbesítésének céljára is feldolgozza az Ön termékeiről, alkalmazásairól, illetve a vásárlói fiókjáról. A jogalapot az Ön e-mail címének és nevének felhasználására a fent említett célok érdekében az Cipofalva jogérdeke azért, hogy fontos tudnivalókat szolgáltasson az Ön számára a biztonsággal, illetve az Ön termékeiről, alkalmazásairól, vásárlói fiókjáról vagy egyéb információkkal kapcsolatban.

Ezenfelül a vásárlói fiókon keresztül, amely tartalmazza az Ön vezeték és keresztnevét, telefonszámát és számlázási és kézbesítési címét, egyszerűbben hozhatja létre a szolgáltatások megrendeléseit a portálunkon. Ezen személyes adatok felhasznála azért történik, hogy az előszerződési folyamat gördülékenyebb legyen, tehát, hogy majd kitölthesse a megrendelőt és szerződhessen.


II. AZ CIPOFALVA ÁLTAL KÍNÁLT ÁLLÁSOK IRÁNT ÉRDEKLŐDŐK ÉS AZ ÁLLÁST BETÖLTŐK SZEMÉLYES ADATAINAK LISTÁJA

Amennyiben érdeklődik a Cipofalva-nél betöltentndő állások iránt, akár saját kezdeményezésére, vagy hirdetésre reagálva, illetve megüresedett álláshelyre, az Cipofalva feldolgozza az Ön személyes adatait, amelyek tartalmazzák pl. az Ön önéletrajzát, mely tartalmazza az egyetemi címet, vezeték és keresztnévét, nemét, születési időpontját, telefonos elérhetőségét, e-mail címét, lakóhelye címét, fényképet, adatokat a megszerzett iskolai végzettségéről, adatokat a szakmai tapasztalatairól és eddigi karrierjéről (a jelenlegi és korábbi munkáltató azonosítói, szakmai irányultsága, díjjak, legnagyobb szakmai eredményei, nyelvi készségek és szakmai ismeretek), illetve opcionálisan a hobbijai. Az Ön által megadott adatok hitelességét és teljességét a Cipofalva az Ön által megadott személyeknél és intézményeknél ellenőrizheti.


CÉLOK ÉS JOGALAP

Ezen személyes adatok feldolgozásának célja az Cipofalva jövőbeli alkalmazottainak a kiválasztása. A jogi alapot az Cipofalva jogérdeke alkotja, ami által a lehető legmegfelelőbb jelöltek kiválasztása iránt az egyes betöltetlen állásokra, valamint az Ön akaratnyilvánítása a Cipofalva által kínált állásra történő pályázatra. Mivel nem minden esetben történik meg elsőre a kiválasztás, ezért az Cipofalva a személyes adatokat 3 évig megőrzi, hogy az időközben megüresedett vagy megalakult új pozíciók betöltésére értesíteni tudja önt.

Amennyiben sikeres volt az állásinterjú során és megállapodott az Cipofalva-vel a szakmai együttműködésről, akár tartós munkaviszonyban vagy a Munka Törvénykönyve által engedélyezett valamely megállapodás-típussal, a fent meghatározott személyes adatokon kívül rögzítjük az Ön további személyes adatait is, mégpedig a munkajogi előírások, az egészségbiztosítási és társadalombiztosítási előírások, adójogszabályok, stb. alapján. Ilyen személyes adatok lehetnek főként az Ön személyi száma, a személyi igazolvány száma, az egészségbiztosító, amelynél biztosítással rendelkezik, a családi állapota, a tény, hogy vannak-e gyermekei és azok száma (az adókedvezmény érvényesítésénél), valamint az adat, hogy rendelkezik-e súlyos egészségügyi fogyatékosságot igazoló igazolvánnyal. Amennyiben munkába áll nálunk, kötelesek vagyunk a hatályos jogi előírások alapján arra kérni Önt, hogy a belépéskor vegyen részt egészségügyi vizsgálaton, amelynek eredménye alapján kiderül, hogy Ön egészségügyileg alkalmas-e a nálunk történő munkavégzésre. Ezenfelül rendszeresen biztosítunk az Ön számára ellenőrzést a munkaorvosnál és az eredményeiről szóló, törvényben meghatározott adatokat, amelyeket az Ön részére az adott orvos ad ki, feldolgozzuk. A jogalapot ebben az esetben a munkavállalók adott munka elvégzésére való egészségügyi alkalmasságára vonatkozó, hatályos jogszabály képezi, valamint a foglalkozás-egészésgügyi szolgálattal kapcsolatos jogszabály. A fentebb feltüntetett személyes adatokon kívül, az Cipofalva feljegyzi a családtag elérhetőségét is, annak munkavállalóhoz fűződő viszonyát, rendkívüli helyzetek esetében történő kapcsolatfelvétel céljából (pl. munkabaleset, igazolatlan munkahelyi hiányzás, stb.) A feltüntetett személyes adatot a szükséges ideig tárolják, legalább azonban a munkajogi viszony fennállási ideje alatt.


III. A SZEMÉLYES ADATOK CÍMZETTJEINEK KATEGÓRIÁI

Az Cipofalva egy olyan vállalat, amely vállalatok szolgáltatásait közvetíti a világ minden tájáról. Az Ön által megrendelt szolgáltatások/termékek biztosításának céljából elképzelhető, hogy az Ön személyes adatait más országokban található más társaságok részére is át kell adnunk.

Amennyiben Ön ügyfelünk, az Ön által megrendelt szolgáltatásoktól függően mindenekelőtt olyan szállítók részére adjuk meg az Ön személyes adatait, akikkel Ön vagy mi szerződést hoztunk létre a megrendelt szolgáltatások teljesítésének keretén belül. Ezek elsősorban fuvarozók, futár szolgálatok és a pénzügyi hatóságok szervei.

Amennyiben Ön munkavállaló, az Ön személyes adatai megadásra kerülnek az egészségbiztosító, a társadalombiztosító, a pénzügyi közigazgatási hatóság, valamint további illetékes államigazgatási szervek részére, a hatályos jogszabályoknak megfelelően.


Egyéb szolgáltatók

Az Cipofalva olyan harmadik felek, mint pl. a Mandrill vagy Mailgun felhőszolgáltatásait használja, akik segítenek az e-mailek kiküldésében. E szolgáltatások az ilyen e-mailekkel összefüggő tevékenységeket követik, például, hogy a címzettjük megnyitotta-e őket, rákattintott-e az e-mailekben található hivatkozásokra, és hogy a kattintás után vásárolt-e. A Pelikán ezen adatok alapján elemzi az interakció mértékét az e-mailekkel, amelyeket küld.

Az Cipofalva a GLS – General Logistics Systems futárszolgálatot használja bizonyos megvásárolt termékek kézbesítéséhez.


IV. COOKIE FÁJLOK ÉS HASONLÓ TECHNOLÓGIÁK

Webhelyek

Az analitikai szolgáltatásokat nyújtó partnerek segítségével, harmadik felek pozíciójában a webhelyünk Ön általi meglátogatása során összegyűjt bizonyos adatokat, amelyek segítenek elemezni, hogyan használja Ön és más látogatók a www.cipofalva.hu webhelyet és kombinált statisztikákat összeállítani a webhely használatáról és a válaszadás mértékéről. Ezen információk közé tartozik az IP-cím, a berendezés földrajzi elhelyezkedése, a böngésző típusa és nyelve, az Ön kérelmének dátuma és időpontja, az Ön látogatásainak időpontjai, az egyes oldalak megjelenítése és elemei (pl. hivatkozások), amelyekre Ön rákattint. A weboldalainkon vagy e-mail üzeneteinkben cookie (süti) fájlokat, pixelcímkéket, webes jelzést, átlátható GIF fájlokat, vagy egyéb hasonló eszközöket használhatunk, amelyek segítenek összegyűjteni és elemezni a megadott információkat. Ezen információkat a jobb és relevánsabb tartalom biztosítására használjuk a webhelyünkön, a reklámjaink hatékonyságának mérésére, a problémák azonosítására és kijavítására, valamint a webhelyünk átfogó benyomásának tökéletesítésére. Online reklám saját nevünkben történő biztosítására harmadik fél szolgáltatásait is használhatjuk – egy vagy több szolgáltatóét. Pixelcímkéket vagy hasonló technológiákat is használhatnak, hogy információkat gyűjtsenek az Ön látogatásairól az egyes webhelyeken, az ilyen információkat pedig felhasználhatják hirdetéscélzások küldésére. A bővebb információkért ezekről a gyakorlatokról és módokról, hogyan utasíthatja el az adatok harmadik fél – szolgáltatóink – általi gyűjtését és felhasználását, kérjük, keresse fel az alábbi linket: Networkadvertising.org. Amennyiben nem szeretné, hogy az adatait e technológiák segítségével gyűjtsük, a böngészők többségében létezik egy egyszerű eljárás az ilyen technológiák többségének automatikus elutasítására, esetlegesen a böngésző felkínálhatja Önnek a választási lehetőséget, hogy azokat elfogadja vagy elutasítja. Amennyiben Ön az Európai Unióban vagy egy másik olyan joghatóságban tartózkodik, amelyben kötelesek vagyunk kikérni az Ön hozzájárulását a süti fájlok használatához a weboldalainkon, az adott webhelyeken Önnek lehetősége nyílik a süti fájlokkal kapcsolatos előzetes kiválasztások beállítására. Néhány konkrét süti fájl azonban szükséges a weboldalak alapvető működéséhez, ezért e süti fájlokat nem tilthatja le.1. ANALITIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

 

 1. Google: A Google Analytics, DoubleClick, AdWords conversions, ill. Google Dynamic Retargeting szolgáltatást a felhasználók elhelyezkedéséről és demográfiai kategóriáiról szóló statisztikák követésére használjuk, továbbá a weboldalakon kifejtett viselkedésük és érdeklődési körük, illetve a berendezések információinak nyomon követésére, amelyekkel az adott webhelyhez kapcsolódnak. A Google Search Console nevű eszközt is használjuk annak megértéséhez, hogyan találnak rá a látogatók a weboldalainkra, valamint keresőmotor-optimalizálásra. Olvasson további információkat arról, hogyan használhatók fel az ilyen analitikai adatok, hogyan szabályozhatja azok felhasználását és hogy hogyan vonhatja vissza a hozzájárulását az Ön adatainak Google Analytics szolgáltatás általi felhasználásához.
 2. Facebook AdReporting: A Facebook AdReporting globális névtelen adatokat szolgáltat a reklám spotokról, hány ember látta az adott tartalmat, hányan kattintottak rá, stb. Olvasson további információkat arról, hogyan használhatók fel az ilyen analitikai adatok, hogyan szabályozhatja azok felhasználását és hogy hogyan vonhatja vissza a hozzájárulását az Ön adatainak Facebook AdReporting szolgáltatás általi felhasználásához.
 3. Facebook AudienceInsights: A Facebook AudienceInsights szolgáltatás alapvető, névtelen demográfiai adatokat nyújt azokról az emberekről, akik részére az adott ajánlatot hirdetjük. A legkisebb megjeleníthető minta 1000 fő. Olvasson további információkat arról, hogyan használhatók fel az ilyen analitikai adatok, hogyan szabályozhatja azok felhasználását és hogy hogyan vonhatja vissza a hozzájárulását az Ön adatainak Facebook AudienceInsights szolgáltatás általi felhasználásához.
 4. Exponea: Az Exponea szolgáltatást a felhasználók elhelyezkedéséről, online megrendeléseiről és demográfiai kategóriáinak követésére használjuk, továbbá a weboldalakon kifejtett viselkedésük és érdeklődési körük, illetve a berendezések információinak nyomon követésére, amelyekkel az adott webhelyhez kapcsolódnak. Olvasson további információkat arról, hogyan használhatók fel az ilyen analitikai adatok, hogyan szabályozhatja azok felhasználását és hogy hogyan vonhatja vissza a hozzájárulását az Ön adatainak Exponea szolgáltatás általi felhasználásához.
 5. Freshmarketer: A Freshmarketer szolgáltatást a felhasználók egyes webhelyeken mutatott anonim viselkedésének követésére használják, valamint a webhelyen végzett változtatások kiértékelésére, illetve azok hatásának vizsgálatára a felhasználó viselkedésére. Olvasson további információkat arról, hogyan használhatók fel az ilyen analitikai adatok, hogyan szabályozhatja azok felhasználását és hogy hogyan vonhatja vissza a hozzájárulását az Ön adatainak Freshmarketer szolgáltatás általi felhasználásához.
 6. Iperceptions: Az Iperceptions szolgáltatást a weboldal használhatóságával kapcsolatos anonim visszacsatolás-gyűjtésre használják. A webhely véletlenszerűen kiválasztott látogatóinak néhány százaléka kerül kiválasztásra, hogy névtelenül válaszoljanak egy négy kérdésből álló kérdőívre. E válaszokat később névtelenül tárolják. Olvasson további információkat arról, hogyan használhatók fel az ilyen analitikai adatok, hogyan szabályozhatja azok felhasználását és hogy hogyan vonhatja vissza a hozzájárulását az Ön adatainak Iperceptions szolgáltatás általi felhasználásához.
 7. Optimizely: Az Optimizely szolgáltatást a felhasználók egyes webhelyeken mutatott anonim viselkedésének követésére használják, valamint a webhelyen végzett változtatások kiértékelésére, illetve azok hatásának vizsgálatára a felhasználó viselkedésére. Olvasson további információkat arról, hogyan használhatók fel az ilyen analitikai adatok, hogyan szabályozhatja azok felhasználását és hogy hogyan vonhatja vissza a hozzájárulását az Ön adatainak Optimizely szolgáltatás általi felhasználásához.
 8. Hotjar: A Hotjar szolgáltatást a felhasználók egyes webhelyeken mutatott anonim viselkedésének követésére használják, valamint a webhelyen végzett változtatások kiértékelésére, illetve azok hatásának vizsgálatára a felhasználó viselkedésére. Olvasson további információkat arról, hogyan használhatók fel az ilyen analitikai adatok, hogyan szabályozhatja azok felhasználását és hogy hogyan vonhatja vissza a hozzájárulását az Ön adatainak Hotjar szolgáltatás általi felhasználásához.
 9. Pushalert- a push értesítések jelölésére szolgál különböző webes helyeken. Olvasson további információkat arról, hogyan használhatók fel az ilyen analitikai adatok, hogyan szabályozhatja azok felhasználását és hogy hogyan vonhatja vissza a hozzájárulását az Ön adatainak Pushalert szolgáltatás általi felhasználásához.
 10. Glami Pixel – azon termékek eladására szolgál, ahol feljegyződik az eladás konverzációja. Olvasson további információkat arról, hogyan használhatók fel az ilyen analitikai adatok, hogyan szabályozhatja azok felhasználását és hogy hogyan vonhatja vissza a hozzájárulását az Ön adatainak Galmi Pixel szolgáltatás általi felhasználásához. 


2. RETARGETING SZOLGÁLTATÁSOK

 1. Facebook PIXEL: Webolalaink Facebook Pixel szolgáltatás retargeting (újracélzási) technológiáját alkalmazzák. Ez lehetővé teszi a számunkra, hogy megmutassuk a látogatóinknak, akik már érdeklődést mutattak a termékeink iránt, a reklámunkat az Cipofalva társaság reklámhálózatában.
 2. Sklik retargeting: Weboldalaink a Seznam.cz, a.s. nevű társaság által üzemeltetett Sklik retargeting szolgáltatás retargeting (újracélzási) technológiáját alkalmazza. Ez lehetővé teszi a számunkra, hogy megmutassuk a látogatóinknak, akik már érdeklődést mutattak a termékeink iránt, a reklámunkat az Cipofalva társaság reklámhálózatában.
 3. RTB House: Webolalaink az RTB House társaság által üzemeltetett RTB House szolgáltatás retargeting (újracélzási) technológiáját alkalmazzák. Ez lehetővé teszi a számunkra, hogy megmutassuk a látogatóinknak, akik már érdeklődést mutattak a termékeink iránt, a reklámunkat az Cipofalva társaság reklámhálózatában.

3. COOKIES

Milyen sütiket értékelünk?

 1. Alapvető süti fájlok, ezek a süti fájlok az alapvető funkciók használatát teszik lehetővé, mint például a regisztrált felhasználók bejelentkezése, nyomtatványok előre kitöltése, és a preferenciák megjegyzése. Ha ezeket a sütiket letiltja, nem tudjuk garantálni az oldalaink teljes működését.
 2. Üzemeltetési süti fájlok, ezek a sütik a látogató weboldalon történő viselkedésének rögzítésére és elemzésére szolgálnak, majd ezt követően a weboldal működésének és kinézetének javítására. Ha ezeket a sütiket letiltja, nem tudjuk garantálni az oldalaink teljes működését.
 3. Reklám süti fájlok, a megjelenített tartalom és reklámok optimalizálására szolgál, a látogató szokásaira, valamint a hirdetők marketing kommunikációjának hatékonyságára való tekintettel. Ezeknek köszönhetően nem jelennek majd meg fölöslegesen gyakran olyan reklámok, melyek nem érdekesek az Ön számára.
 4. Harmadik felek sütijei, a szolgáltatók hozzák létre és használják, mint Google Analytics, Google Adwords, Facebook, PAP, Exponea, Intercom, Optimizely, Zarget. Ezek a szolgáltatásokat beépítettük az oldalainkba, mivel azokat hasznosnak és teljesen biztonságosnak tartjuk.

 

V.  16 ÉV ALATTI GYERMEKEK

Mivel a portálunk segítségével kínált szolgáltatások 16 évnél fiatalabb személyek számára is szólhatnak, az ilyen személyek adatait csupán a megrendelés feldolgozásának céljából, a megrendelt szolgáltatások helyes közvetítéséhez és befoglalásához, valamint ügyfélszolgálat biztosításának céljából dolgozzuk fel. E személyek adatai feldolgozásának jogalapját a szerződés teljesítése vagy a szerződéskötés előtti intézkedések elvégzése képezi az ügyfél kérelme alapján. A közvetlen marketing és szolgáltatások promóciójának céljára 16 évnél fiatalabb személyek személyes adatait egyáltalán nem dolgozzuk fel.


VI. A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMI SZABÁLYAINAK FRISSÍTÉSE

Az új szolgáltatások és termékek hozzáadásával, a jelenlegi kínálatunk javításával, valamint az egyes technológiák és törvények változásával összefüggésben e személyes adatvédelmi szabályokat folyamatosan módosíthatjuk. E személyes adatvédelmi szabályok legutóbbi felülvizsgálatának dátumát megtalálja a jelen oldal tetején a „Frissítve” kifejezésnél. Minden változás a módosított személyes adatvédelmi szabályok közzétételének pillanatában lép hatályba.


VII. SZEMÉLYES ADATOK MEGŐRZÉSE

Az Ön személyes adatait mindaddig megőrizzük, amíg tart az Ön egedélye, amíg érdekünkben áll azok megőrzése, vagy ameddig az erre vonatkozó jogszabály ezt lehetővé teszi. Az előre megállapított retenciós idő elteltével az Ön személyes adatait töröljük.

Lentebb, az „Ön üzenetei“ résznél található az Ön jogainak a leírása arról, hogy milyen módon tudja az adatokat törölni. E területtel kapcsolatos kérdésekben forduljon hozzánk az [email protected] e-mail címre küldött levelében, ahol az Ön kérdéseit a személyes adatvédelemmel kapcsolatban jegyezzük és az érvényes jogszabály által előírt időintervallumon belül megválaszoljuk.

Amennyiben a kapott válasszal nem elégedett és attól tart, hogy nem megfelelő módon kezeljük az Ön személyes adatait, akkor kérem forduljon az illetékes ellenőrző szervhez, amely a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, elérhető az alábbi weboldalon: https://www.naih.hu/general-information.html


VIII.  AZ ÖN JOGAI

Az általános rendelet értelmében, amely a személyes adatvédelemre vonatkozik jogában áll kikérni az Cipofalva-től annak a leírását, miként viszonyulnak a személyes adatokhoz, illetve élhet a következő jogokkal:

 • Megtudhatja, hogy az Cipofalva felhasználja e az Ön személyes adatait és amennyiben igen, akkor melyek is ezek az adatok és milyen okkal használja őket.
 • Jog a személyes adatok módosítására – ilyen módon meg tudja változtatni a hibás és ki tudja egészíteni a hiányos információkat, amelyekkel Önről rendelkeznek.
 • Jog a személyes adatok törlésére – lehetővé teszi, hogy kérje a személyes adatainak a törlését, amennyiben nincsen ok arra, hogy azokat tovább jegyezzük.
 • Jog az adatok áthelyezésére – lehetősége van arra, hogy személyes adatait elektronikus vagy strukturált formában az Cipofalva-től más szubjektumhoz helyezze.
 • Jog a személyes adatok felhasználásának a korlátozására – kérelmezheti a személyes adatai feldolgozásának egy időre történő leállítását, például ha azt szeretné, hogy igazoljuk azok pontosságát, vagy az okát azok felhasználására.
 • Jog az ellenkezésre a személyes adatok felhasználására – jogában áll ellenkezni, amennyiben a személyes adatok felhasználása ugyan megkerülhetetlen az operátor vagy a harmadik fél érdekében, azonban ezen felülkerekednek a személyes adatvédelmet kérő érintett személy érdekei vagy jogai, főként ha gyerek személyét érinti. Abban az esetben is ellenvetéseket fogalmazhat meg, amennyiben személyes adatai egyenesen marketing célokra lettek felhasználva, azon tények esetében, hogy az a döntés vonatkozik Önre, miszerint kizárólag automatizált adatfeldolgozás történt, profilalkotással együttesen.
 • Jog a beleegyezés visszavonására – amennyiben az Ön jóváhagyásával kezeljük az Ön személyes adatait jogában áll ezt a jóváhagyást bármikor visszavonni.
 • Jog a panasztételre a felügyelő szervnél – a személyes adatvédelem felügyelő szerve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, amelyhez fordulhatnak, amennyiben azt gondolják, hogy az Ön személyes adatai nem az érvényes jogszabályoknak megfelelően kerültek feldolgozásra.